| Brenda Asnicar este un forum dedicat Brendei Asnicar, Antonella din Patito Feo |
|
| Moda 2008-2009 | |
|
+5Kata dee_luzz dianamexico Dany_B Brendita_Crisss 9 participan?i | Autor | Mesaj |
---|
Brendita_Crisss Brendita Presidenta
Numarul mesajelor : 690 Varsta : 30 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 1:43 pm | |
| Moda 2008 este alcatuita dintr-o colectie eterogena de stiluri si tendinte. Daca unii designeri au ales imprimeurile florale, care sunt puctul forte al look-ului recomandat de multe colectii, altii au mers in continuare pe materiale uni, punand accent mai mult pe forma si alura generala decat pe imprimeurile pentru materialele alese. O alta categorie a trendurilor din moda 2008 este impusa de imprimeurile grafice cu modele geometrice, revenite brusc din anii 70, scuturate de naftalina, resuscitate si repuse pe catwalkuri la rang de tinute trendy pentru moda 2008. Moda 2008 pune insa, oricat de carcotase am fi, un mare accent pe feminitate. Rochiile sunt sexy, modelele de pantaloni pentru 2008 impuse de stilurile din moda nu mai stau gata sa cada de pe purtatoare, ci urca cuminte evidentiind linia taliei.
Ultima editare efectuata de catre Brendita_Crisss in Sam Sept 06, 2008 8:41 am, editata de 1 ori | |
| | | Brendita_Crisss Brendita Presidenta
Numarul mesajelor : 690 Varsta : 30 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 2:52 pm | |
| In vara 2008 se poarta modele de rochii care subliniaza linia corpului. Galben-uni sau cu imprimeuri geometrice, rosu-viu, turcoaz-electric sau clasica deja combinatie de alb cu negru ori cu imprimeuri florale sau geometrice, rochiile sunt extrem de trendy in acest an. Multe dintre noi evita sa imbrace rochii cu imprimeuri deoarece par greu de asortat in sensul obisnuit. Insa nu uitati ca marii creatori de moda au “pariat” pe flori pentru sezonul primavara-vara 2008 si nu mai stati pe ganduri daca vreti sa fiti in trenduri si incercati fara frica o astfel de tinuta. Colectiile marilor case de moda pun accentul pe o explozie de culori. Modelele grafice primavaratice sunt prezente in colectiile designerilor renumiti. In moda 2008 se poarta cochetele rochite gen baby doll, rochii cu croiala simpla sau tip gogosar, lungi si care cad sinuos pe corp sau indraznetele rochii mini. | |
| | | Dany_B Brendita Secundita
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 32 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 3:13 pm | |
| | |
| | | dianamexico Un Rincon Del Corazon
Numarul mesajelor : 126 Varsta : 30 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 3:16 pm | |
| ce bine ca ne-ai spus, acum stiu ce haine sa-mi cumpar | |
| | | dee_luzz Diosa Unica Bonita
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 31 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 8:10 pm | |
| chiar voiam sa imi innoiesc garderoba si nu prea stiam ce sa-mi iau dar acum stiu, ms sys | |
| | | Kata Un Rincon Del Corazon
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Iul 26, 2008 8:47 pm | |
| doamne cate reguli trebuie sa respectam si in materie de moda | |
| | | ancootzzza_p Brendita Delegado
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 31 Localizare : Spania Data de inscriere : 24/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Dum Iul 27, 2008 8:58 am | |
| normal, iti dai seama sys daca nu am tine cont si ne-am imbraca ca niste clovni? | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 9:23 am | |
| Tendinte vara 2008
Safari: Nuante de kaki, crem, costume si pantaloni scurti din in si sunteti gata pentru o expeditie safari. Proenza Schouler, Donna Karan au propus pentru 2008 jackete kaki si curele in talie. Derek Lam a readus in prim plan imprimeurile de leopard.
Imprimeuri: designerii au fost darnici cu varietatea imprimeurilor pentru 2008, de la Prada care a pictat practic fiecare rochie, la modelele geometrice de la Fendi. Alegeti un model care va avantajeaza si nu veti da gres.
Floral: look-ul floral revine cu aceeasi putere in fiecare sezon cald. Anul acesta Balenciaga, Stella McCartney, Ralph Lauren propun tinute impodobite cu adevarate buchete de flori. Fie ca alegeti un model cu flori micute, sau imprimeuri mari ca la Gucci, important e sa nu va lipseasca din garderoba.
Transparenta: fie ca e vorba de tinute de zi sau de seara, transparenta este obligatorie si sexy. Materiale fluide, matasuri, tull sau dantele sunt variantele propuse de designeri de la Marc jacobs la Jill Stuart.
Culoare: culoarea este cuvantul cheie pentru primavara 2008. Roz si albastru la Burberry, lila si verde la Alberta Ferretti, rosu, galben si lista poate continua in functie de preferinte.
Curele: cureaua este "must have" in primavara si vara 2008. Purtati-o peste tot, peste palton, peste fuste, rochii si mai ales jackete. Va evidentiaza talia si da un aer chic.
Buline si dungi: dupa un sezon de absenta, bulinele revin in forta, intr-o varietate de culori. Moschino, Sonia Rykiel si Valentino propun cele mai colorate si indraznete tinute cu buline.
Poseta: daca vreti sa investiti intr-un accesoriu pentru noul sezon, atunci e cazul sa cumparati o poseta plic. Sunt vedetele sezonului, in cele mai diversificate culori. Aveti curaj si alegeti modele roz, rosii sau aurii. | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 9:25 am | |
| Tendinte pentru toamna-iarna 2008-2009
Bubble shape-fustele si rochiile se strang usor in jurul genuchilor sau gleznelor dand la iveala noua silueta bubble la Valentino, Lacroix, Dior. Imbinari neobisnuite de materiale si texturi: blana, margele, paiete la Dries van Noten, Stella McCartney, Sonia Rykiel, JP Gaultier, Kenzo. Mantouri cocoon - amintesc de Romeo Gigli in anii 80. materiale opulente, detalii atent studiate sau gulere uriase. Giambattista valli, Valentino, Kenzo. Curele : nici o jacketa nu e completa fara “ talie instant” la Yohji Yamamoto, Ysl, Alexander McQueen, John Galliano, Chanel. Influiente militare: curele si butoni opulenti la Givenchy, Valentino, Chloe, Ysl, Lagerfeld. Rochiii cambrate, sexy la Balenciaga care a dat practic trendul cu rochia neagra sculpturala cu care a deschis showul, de asemenea Lanvin. Preferate sunt dantela, pielea sau latexul. Dantela de Spania cu toata incarcatura romantica si senzualitatea tinutelor gipsy le regasim la Givenchy, McQueen sau Lacroix. Floral: rochiile cu imprimeuri usoare florale au fost combinate cu jackete din tweed sau blana .Chloe, John Galliano. Croieli moderne: noua silueta a viitorului la Chanel, Yamamoto, Balenciaga, Valentino, Vivienne Westwood. Vestul intalneste estul: influentele orientale : maneci kimono. Rochii tip sarong, zoave sau pantaloni dhoti la Galliano, Kenzo, Hermes, Issey Miyake. | |
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 32 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 10:23 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 10:25 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 10:26 am | |
| | |
Numarul mesajelor : 126 Varsta : 30 Localizare : Campina Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Lun Iul 28, 2008 12:31 pm | |
| pun si eu niste botine pentru toamna-iarna 2008-2009: nu-i asa ca sunt super? | |
| | | ralu_ryry Un Rincon Del Corazon
Numarul mesajelor : 75 Varsta : 32 Localizare : Iasi Data de inscriere : 24/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Mar Iul 29, 2008 8:38 am | |
| toate pozele mi-au placut, se vede ca hainele au stil si clasa si adidasii si toata incaltamintea mi-au placut, dar botinele sunt lovely | |
| | | mary_mgrosu Un Rincon Del Corazon
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 24/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Mar Iul 29, 2008 8:57 am | |
| toate pozele sunt dragute | |
| | | brendix Brendita Delegado
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 30 Localizare : Spania Data de inscriere : 24/07/2008
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Mar Iul 29, 2008 9:00 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:38 am | |
| Toamna - Iarna 2008-2009
Se poarta in continuare puloverele lungi, over-size cu talia evidentiata de centuri late; puloverele si rochitele-pulover se poarta cu ciorapi grosi sau colanti. Cizmele lungi raman in top; de toate culorile si de toate formele posibile. Culoarea de baza (deh, parca nu ne-am fi asteptat!) ramane negrul. Se poarta si auriul... Cine spunea ca auriul va iesi din top si va fi inlocuit de argintiu, s-a inselat amarnic: look-ul pretios al auriului ramane "hot-trend". Se poarta in continuare jachetele stil redingota, imprimeurile animaliere (nu, nu am scapat de "leoparzi!"). Rochiile raman ca si in sezonul de primavara-vara 2008 cu platca, largi de sub bust, cu modele care se "scurg" pe langa corp sau in modele care sa puna in maxima valoare feminitatea. Palariile raman in mare voga, la fel si manusile. Daca gasiti jambiere, cumparati-va cateva perechi: se vor purta teribil! Poncho-urile si pelerinele sunt si ele preferatele designerilor. Pantalonii: blugii skinny, pantalonii tigareta, pantalonii stil jocheu, stransi pe gamba si cu turul mare. Fustele: "gogosarii" nu ne parasesc: tivul ramane si in aceast atpamna adunat bine pe elastice. Daca aveti solduri late, ocoliti-le si preferati un clasic clos. Nu veti fi "out of fashion". Era sa uitam de pantalonii scurti, readusi pe podiumuri in sezonul primavara-vara! Musai, trebuie sa aveti cel putin o pereche. Daca aveti picioare frumoase; daca nu, merg pantalonii pana sub genunchi, care par a fi bagati in cizme, dar... nu sunt! Hainele de blana, achizitionate in sezonul trecut vor fi extrem de chic si in toamna-iarna 2008/2009. | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:39 am | |
| Moda 2009
Moda 2009 anunta trenduri pline de stralucire naturala. Marii designeri au anuntat ca se intorc la natura, tot ce va insemna tendinta pentru moda anului 2009 va sta sub semnul naturalului si al firescului. In moda anului 2009 vor predomina culorile care amintesc de mediul inconjurator. Armonizarea culorilor hainelor aminteste atat de insorita Sahara si de de culorile vii din primavara pentru sezonul primavara-vara 2009, cat si de culorile reci din iarna, de plinatatea pe care o da lumii toamna. Moda anului 2009 va sta sub semnul tactilului si al impresiilor vizuale speciale, datorate in special modelelor si texturilor folosite pentru realizarea celor mai interesante haine. | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:41 am | |
| Sezonul Primavara-Vara 2009: Must have!
Rochia tip baby-doll In acest sezon, baby-dolls-urile sunt disponibile in multe culori si modele. Fie ca iti plac culorile vesele, bulinele sau dungile (apropo, ele sunt in top aceasta vara!), ai de unde alege! Sunt amuzante si usor de purtat. In plus: adauga instantaneu feminitate si distinctie. Nu ai o rochita tip baby-doll? Achizitioneaza-ti repede una!
Nuante pale Orice articol intr-o nuanta pala, cat mai apropiata de culoarea pielii este indispensabil in garderoba ta. Gandeste-te la un roz sau la culoarea piersicii pale. Sau la culoarea oului de rata. Tentant, nu-i asa?
Tocuri Talpa groasa si tocurile inalte sunt necesitati ale sezonului. Sper ca nu te numeri printre persoanele care nu au incaltaminte cu talpa groasa sau cu toc! In caz ca nu stiai, talpa si tocurile sunt cele mai hot tendinte ale sezonului primavara-vara 2009. Ia-ti prietenele si da o raita prin mall sau prin magazine cu incaltaminte! O pereche, doua, noua – nu stiu la cate te vei opri, pentru ca vei gasi modele variate, cu sau fara aplicatii, cu mai multe sau mai putine culori, cu toc mai inalt sau mai mic. Te vei distra si in afara vei avea un articol din must-have-ul sezonului!
Pantaloni Pantalonii se muleaza pe corp si se tivul se afla fix deasupra gleznei (vesti minunate pentru fetele inalte). Cumpara-ti o pereche in acest sezon in culoarea cea mai fierbinte: albul. Poti purta o bluzita vaporoasa de dantela – dupa cum vei vedea mai departe, si dantela se afla in top. Combinatie perfecta!
Look marinaresc De la jachete cu dungi albe si albastre tipice marinarilor, cu nasturi mari de alama, lookul de “croaziera” este foarte intalnit in acest sezon. Daca ai parul scurt si il aranjezi cu putina ceara sau cu gel, ai obtinut un look pe cat de obraznic pe atat de atragator! Daca nu, opteaza pentru o coada de cal!
Dantela Top de dantela, tricou de dantela, rochie de dantela.. orice,numai din dantela sa fie! Este materialul neaparat necesar al sezonului. Dupa cum spuneam, dantela este in vizorul designerilor. Top de dantela, tricou de dantela, rochie de dantela.. orice, numai dantela sa fie! O croiala simpla sau una mai sofisticata – dantela este oricum interesanta!
Genti foarte mari sau minuscule Primavara aceasta, gentile sunt mici si dragute, dar si foarte mari – achizitioneaza cate o una din ambele stiluri! Gentute in care abia iti poti pune strictul necesar sau genti mari si incapatoare. Fie ca alegi prima varianta sau pe a doua, gentile sunt accesorii vitale! Poti alege diferite forme, culori, care sa iti completeze stilul. Cu flori, strasuri, modele gemoetrice, iti poti alege ce iti doresti si ce ti se potriveste!
Pantaloni scurti In acest sezon pantalonii scurti nu sunt doar pentru weekend-uri. Poarta o pereche de pantaloni scurti cu mansete impreuna cu o jacheta pentru un look ametitor. Daca ai fost prin magazine in ultimul timp, sunt sigura ca ai observat muuuulte perechi de pantaloni scurti din diferite materiale si cu diferite cusaturi si modele! Nici ca ti-ar fi trecut prin cap ca ei pot urca in top, asa e?
Curele mari si late Primavara aceasta, un look deosebit poate fi asigurat daca porti o curea lata. Nu conteaza din ce este facuta sau ce aplicatii are. Exista atat de multe modele incat ai putea sa iti petreci ore pentru a te hotari care este “aleasa”! Distreaza-te asortand materiale si culori!
Panglica de satin Moda anilor trecuti a revenit. O coafura tapata, cu mult volum, si o panglica mai lata sau mai ingusta, confectionata dintr-o culoare vesela iti pot schimba look-ul! Leag-o intr-o funda mai mica sau mai mare pe talie ori in jurul gatului pentru a-ti completa tinuta. | |
| | | | Brendita_Crisss Brendita Presidenta
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:52 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:53 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Sam Sept 06, 2008 8:54 am | |
| | |
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 Dum Sept 07, 2008 10:56 am | |
| wow... super acum o sa-mi iau numai haine la moda, k sunt sigura k la mine in sifonier se mai strecurau si bluze care nu prea le purtam si nu imi placeau dar acum stiu sigur ce o sa imi cumpar | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moda 2008-2009 | |
| |
| | | | Moda 2008-2009 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|